Торес призова: Застанете зад Бенитес, той е правилният човек за Ливърпул

14:18
Торес призова: Застанете зад Бенитес, той е правилният човек за Ливърпул
Испанският нападател на Ливърпул Фернандо Торес подкрепи мениджъра на мърсисайдци Рафаел Бенитес, който след пет години и половина на "Анфийлд" изживява най-тежкия период в кариерата си.

Напрежението върху Бенитес нарасна неимоверно след отпадането на тима от Шампионската лига още в груповата фаза, а Торес, който ще трябва да минава фитнес-тест, за да се разбере дали ще може да играе през уикенда срещу градския съперник Евертън на "Гудисън Парк", подкрепи своя наставник.

Бенитес вече показа, че е правилният човек, който да поведе Ливърпул напред. Когато клубът имаше нужда да бъде силен, той винаги се справяше. Сега вече дойде времето всички в Ливърпул, от първия до последния човек, да се обединим и да застанем зад мениджъра, защото най-много от всичко ние искаме да зарадваме нашите прекрасно фенове с добри игри и резултати. Трябва да бъдем обединени и да завършим колкото се може по-напред в класирането на Висшата лига. Убеден съм, че ще приключим сезона в Топ 4. Имаме и високи надежди за ФА Къп и Лига Европа. Сега, този турнир е нашата цел. Никой не очакваше да бъдем елиминирани от Шампионската лига, защото този отбор показа през последните сезони, че има страхотен потенциал. Ние спечелихме този турнир през 2005 година, а през 2007 година играхме финал. Откакто съм в Ливърпул, ние стигаме винаги до четвъртфинал или полуфинал, така че разочарованието е разбираемо", заяви Торес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lfc_bul
27.11.2009 23:23

правилния човек друг път *sick* от както е на пост не сме взимали титла от висшата лига, всички добри футболисти ни напуснаха заради него, феновете на Ливърпул намаляха дръстично, освен Торес последните 3-4 години едно свястно попълнение няма с изключение на Джонсън ... Това, че отпаднахме от Шампионска лига и нивото ни на игра е еднакво като на Тотнъм миналата година ме кара да се чувствам зле ! Според мен Рафаел Бенитез не е добър тренюор *thumb_down*

tymypa
27.11.2009 14:32

а бе да се маха бе колко време вече 1 титла не може да вземе време му е да си ходи