Крило на Юнайтед няма да става съотборник на Ники Михайлов

10:50
Крило на Юнайтед няма да става съотборник на Ники Михайлов
Агентът на Зоран Тошич отрече, че крилото на Манчестър Юнайтед планира да напусне "червените дяволи" и да заиграе под наем в тима на Николай Михайлов.

Според холандските медии наставникът на Твенте Стив Макларън планира да привлече футболиста под наем, веднага щом трансферния прозорец отвори. През този сезон младият сърбин записа само едно участие за Юнайтед и то в среща от турнира "Карлинг Къп". Националът на западната ни съседка премина при "червените дяволи" през януари 2009 година от Партизан Белград, като тогава се считаше за една от големите надежди на тима. От Твенте пък смятат, че привличането на 22-годишния играч е възможно, тъй като той трябва да играе редовно, за да е сигурен за мястото си в националния отбор на Сърбия за финалите на Световното първенство догодина в Южна Африка.

Според агентът на футболиста - Зоран Павлович, Тошич е щастлив в Манчестър Юнайтед и иска да се пребори с конкуренцията в титулярния състав.

"Зоран се чувства добре в Манчестър Юнайтед и ще си остане в този тим. Не съм контактувал с Твенте. Тошич има договор за още три години, в които да се бори за титулярно място. Това, което иска моя клиент, е да остане в Манчестър Юнайтед", каза Павлович.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация