Помилваните в ЦСКА на пейката срещу Черно море

08:14
Помилваните в ЦСКА на пейката срещу Черно море
Върнатите в състава на ЦСКА грешници вероятно ще бъдат резерви в предстоящия мач с Черно море във Варна, а някои може и да не попаднат в групата, твърди "7 дни спорт".

Иван Иванов, Кирил Котев и Йордан Тодоров разочаровали напълно треньора Любослав Пенев в мача за Купата на България срещу Свиленград. С големи мъки "червените" биха с 1:0, а тримата бяха сред най-слабите на терена.

В спортно-техническия екип на "червените" коментирали, че в Свиленград Иванов се е оставил на няколко пъти да бъде разминат от никому неизвестни играчи. Йордан Тодоров пък губеше топката често, макар да му личеше, че се старае. Към Котев треньорът прояви доверие, като му даде капитанската лента в Свиленград, но и той не игра добре.

При анализа на мача добри оценки са заслужили само четирима футболисти – вратарят Ивайло Иванов, парагваецът Уго Баес, Костадин Стоянов и голмайстора Мишел Платини.

В момента Пенев се чуди с какъв точно състав да излезе срещу Черно море. Треньорът не знаел дали отново да се довери на старите кучета, част от които извади от отбора след загубата в Ловеч, или да заложи на лоялни играчи с по-скромни възможности.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация