Лоран Блан: Бордо показа какво може срещу Ювентус

17:17
Лоран Блан: Бордо показа какво може срещу Ювентус
Наставникът на Бордо Лоран Блан заяви, че победата на възпитаниците му над Ювентус в сряда трябва да се разглежда като показател за това какво може да постигне носителя на титлата във Франция в Шампионската лига.

"Мога да кажа, че срещу Ювентус се получи успешен мач. Това със сигурност ще е един от двубоите-примери на Бордо в Шампионската лига. Демонстрирахме една завършена игра. Миналата година играхме много добър футбол срещу Челси, но нещата не завършиха, както сега. Срещу Ювентус обаче футболистите показаха невероятна ефективност и дисциплина във всички фази на играта. Показахме какво можем в този мач. Много съм щастлив и изключително горд с отбора си. За сега обаче забравяме за Шампионската лига и се съсредоточаваме върху изявите си в шампионата на Франция. Това е луксът да си на първо място във групата си със солидна преднина", каза Блан.

В последният кръг от груповата фаза на най-комерсиалния турнир французите гостуват на Макаби Хайфа в Израел, а Ювентус и Байерн Мюнхен в пряк двубой ще решат кой ще е вторият тим, който ще излезе от група "А".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация