Меси и Ибра не тренират, под въпрос за \"Ел Класико\"

16:40
Меси и Ибра не тренират, под въпрос за \"Ел Класико\"
Звездите на Барселона Лионел Меси и Златан Ибрахимович пропуснаха днешната тренировка на каталунците и са под въпрос за неделното дерби с Реал Мадрид.

Меси контузи крака си миналата събота в срещата с Атлетик Билбао, която завърши с равенство 1:1, а шведският таран продължава да има проблеми с подколянно сухожилие.   Дуото днес не е взело участие в тренировката на тима, като и Меси, и Ибра са се готвили във фитнеса на "блаугранас" по специална възстановителна програма. Лекарският щаб прави всичко възможно да вдигне атакуващите футболисти на тима, но до този момент никой не може да каже категорично дали те ще могат да вземат участие в "Ел Класико".

Неделният мач на "Ноу Камп" идва в момент от сезона, при който Реал Мадрид води с една точка на европейския клубен шампион в класирането на Примера дивизион. Меси и Ибрахимович не играха при важната победа с 2:0 над Интер в Шампионската лига, заради травмите и остават под въпрос за големия мач.

Междувременно полузащитникът Яя Туре се възстанови от грипния вирус, който го мъчеше и днес тренира наравно със своите съотборници.

Както е известно, вчера Пеп Гуардиола даде почивен ден на своите момчета след тежкия мач срещу "нерадзурите" във вторник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

holliwood
26.11.2009 19:08

То и без тях са силни дори мисля че са даже и резервите на Барселона могат да победят дори и титулярният състав на Ман.Юнайтед *sick* А,за Реал е много ясно че ще паднат без Роналдо,все пак ако играе Роналдо имат шансове щото Роналдо много пъти решава мачовете сам

manutd_pz
26.11.2009 17:50

Спекулации мн добре знаем че и 2 мата ще играят.

soni_14
26.11.2009 16:48

дано поне еденият да е готов *thumb_up*

sasedq
26.11.2009 16:44

Ще играят много ясно но и без тях пак барселона ще бие реал.Това е напълно ясно ...