В Юнайтед се доверяват на Бербо, няма да купуват нов нападател

17:13
В Юнайтед се доверяват на Бербо, няма да купуват нов нападател
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че няма намерение да купува нови нападатели през януари, тъй като изцяло ще разчита на българина Димитър Бербатов.

Според "Таймс" Фърги е сигурен, че няма да подписва с нов топ-нападател през януари, тъй като има огромно доверие в капитана на националния отбор на България.

Сър Алекс беше определил класния нападател на Аякс Луис Суарес като водеща трансферна цел, но цената от 50 милиона паунда е спряла мениджъра от "Олд Трафорд" и междувременно дава шанс на Бербо да продължи да се доказва и утвърждава като титуляр в тима.

Въпреки всичките слухове за недоразумения между двамата, Фъргюсън обяви, че вярва на българския нападател и е сигурен, че той ще успее да отбележи много голове за Юнайтед след Нова Година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kris_4
29.11.2009 17:55

Това, че велик селекционер като Сър Алекс Фъргюсън се доверява на "наше" момче може само да ни кара да се гордеем че ни е сънародник, защото не всеки българин играе в Манчестер Юнайтед.

ceco26
27.11.2009 01:06

Ами просто искат много пари за Суареш, за да си го запазят, защото е може би най-добрия от отбора им в момента, а ако го продадат да могат да купят няколко нови футболисти, които да го заместят. Колкото до Берба, той и още 2-3ма правят играта в юнайтед. Пък и оня Оуен за какво му е- за кенефите ли?

nCuXonaT
26.11.2009 23:01

mrasniq, разберете,че не треньорите са тези,които вадят пари...Бенитес,като искаше Вия лятото,защо не го взе?Защото е стиснат ли?НЕ.Просто не му дадоха парите.А кой не му ги даде?Собствениците на клуба.Защо?Защото света е във финансова криза.А да не говориме за цените,че са просто ненормални...Замислете се малко...играч от Аякс да дойде в Юнайтед за 50 милиона,като те продадоха Роналдо за 90...някъде ми се губи логиката...колкото и да е добър.

holliwood
26.11.2009 20:01

До колкото знам Бербо е много техничен играч и наистина може да се разчита на него също така и на Оуен *wink* Така че ние българите е преструваме че Бербо не е много добър а,в Англия му се възхищават защото тои е по различен от другите нападатели и това пред тях им дава настроение защото феновете в Англия искат да наблюдават съвсем друг нападател пред себе а,до колкото за играта на Бербо в терена той създава изключително много лесни атаки и задържа атаката им което прави Юнайтед много добър отбор *thumb_up*

FiKo0
26.11.2009 18:12

Аз съм съгласен със САФ. Берба е много добър и без него играта не става. Той е връзката между халфовата линия и нападението и без него играта на Манчестър не върви.И как може така да говорите за ншето момче все пак сме българи и трябва да се гордеем с него и да го уважаваме *wink*

Barbukov
26.11.2009 18:06

незнам дали е стиснат ма тия цени на играчите са някви нерелани .

TheVaskobg
26.11.2009 18:06

Браво бе много разбираш от класни играчи.Ако кажеш че в Юнайтед ги няма то не знам къде можеш да ги търсиш,може би в Сокол Марково.