Жуниньо: Не знам кой от българските грандове ще избера

20:07
Жуниньо: Не знам кой от българските грандове ще избера
Футболистът на Славия Жозе Жуниор - Жуниньо получи наградата си за играч на 13-я кръг на "А" футболната ни група в анкетата на в-к "Футбол". 20 от гласувалите 27 футболни специалисти и треньори са предпочели Жуниор, заради хеттрика му при победата с 3:2 на Славия над Черноморец Бургас. Четири гласа получи Жоазиньо от Левски, а Христо Янев от Литекс - три.

Бразилецът помоли българските журналисти да бъде наричан Жуниньо. 24-годишният играч сподели, че се чувства щастлив в България и свиква бързо с обстановката. "Кариоката" разказа за себе си:

"Заминавам за Бразилия, където планувам да се оженя през януари за годеницата си Луана, която ще дойде след това с мен в България. Фен съм на Фламенго. От европейските отбори съм привърженик на Барселона."

Футболистът добави, че за общуването в отбора му помага бразилецът Дубала, който разбира български език.

"Не знам кой от българските грандове бих предпочел. Не съм мислил за това. Ако получа предложение ще решавам тогава. Уважавам Венци Стефанов, доволен съм и от работата си с Велислав Вуцов. Амбициозен съм, искам един ден да играя в голямо първенство", допълни още Жуниньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

biserms
26.11.2009 23:30

Не е за Англия ,но защо пък да не е за Испания ?Се едно средняшките отбори в Испания са по-добри от тези в Италия и Германия ?Малага,Хетафе,Сантандер ,Валядолид,Тенерифе, Осасуна,Еспаньол , Майорка,Алмерия,Херес,Хихон - все отбори подходящи за Жуниор *wink* .

fuLL_Tim3
26.11.2009 23:22

амии може да играе в по силен отбор ама не е за англия,испания ... нещо като русия или германия и италия някои средняшки отобр...

bla6ko
26.11.2009 22:09

*thumb_up* Само напред в този има хляб *smile*