Боян Табаков \"ял шамари\", защото цял мач се държал за гениталиите

12:20
Боян Табаков \"ял шамари\", защото цял мач се държал за гениталиите
35-годишният бивш шампион по щанги Иван Михайлов е председател на фенклуба на Черно море от 2 години. Занимава се с бизнес, но придружава любимия си отбор навсякъде. Безспорен тартор и на крайните млади, и на нетърпеливите възрастни в агитката на клуба. Михайлов стана любимец с празненствата, които организира миналата година за запалянковците по повод на бронзовите медали от шампионата. Той лично закла 4 агнета и стовари десетки каси с бира за поливане на успеха. На последния мач на дублиращите отбори между Черно море и Левски на стадион "Корабостроител" Михайлов бе обвинен, че е шамаросал бъдещата звезда на "сините" Боян Табаков. Ето неговата версия за случая в интервю за "24 часа".

-Как се стигна до разправиите с Табаков?


- Не знам какъв талант е, но цял мач се държеше за слабините. И то обърнат към публиката ни. А там имаше над 20 деца на 10-12 години от школата ни. Така ли трябва да дава пример бъдещата звезда на Левски?

- Направил си му явно забележка...

- Да. Но продължаваше да настройва публиката срещу себе си. След края на двубоя дойде на тъчлинията и на 2-3 метра от децата пак се хвана долу. Тогава наистина му поисках обяснение за неприличните жестове. Но полицаите дойдоха, хванаха ме и ме изведоха на паркинга.

- Удари ли го?


- Не. Ако го бях ударил още щеше да е в болницата във Варна, а той си отиде с автобуса на Левски.

- Тогава за какви шамари става дума?

- Какви шамари, защо тогава няма жалба в полицията от него? Но съдията е виновен. Ако го беше наказал още през първото полувреме за неприличните жестове, нямаше да има скандал. Поведението на Табаков видяха и дежурният делегат, и шефът на съдиите Димо Момиров. Но добре поне, че полицията си свърши перфектно работата. Мисля, че това е провокация от Левски заради заслужената загуба.

- Само Табаков ли се държа предизвикателно?


- Целият отбор на Левски се държа вулгарно. Такова чудо не съм виждал - гостуващите играчи да викат на публиката от 200-300 човека "селяни". Ортега пък постоянно показваше на зрителите среден пръст.

- Имаше ли други саморазправи след края на мача?


- Футболистите на Левски трябва да са ми благодарни, че ги спасих от линч. Запалянковците се събраха да ги чакат на паркинга, но аз лично ги разпръснах, за да няма неприятни сцени.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари