Обвинявайте собствениците, не Бенитес!

10:55
Обвинявайте собствениците, не Бенитес!
Легендата на Ливърпул Томи Смит заяви, че за провала в Шампионската лига са виновни американските собственици на клуба, а не Рафаел Бенитес.

Смит, който има две европейски купи с Ливърпул по време на 16-годишната си кариера на "Анфийлд", посочи с пръст не испанския специалист, а Джордж Жилет и Том Хикс. Високото определение за европейския футбол идва от мястото, където принадлежи Ливърпул. Така, че да отпаднем от Шампионската лига в момент, в който всеки един от съставите на Ливърпул може да премине, не е достатъчно.

"Привържениците на Ливърпул са прекрасни и уникални, затова всички на "Анфийлд" знаят колко много заслужават те и колко много трябва дa им дадат. Въпросът е, дали собствениците, които едвам се съгласяват да отидат на мач ще продават или поне дали ще му дадат парите, които са му необходими, за да подсили качествено отбора си, за да не се повтаря този сезон", коментира Смит.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Phenomenom
26.11.2009 16:45

На Ливърпул се пари не им достигат да подсилят качеството на отбора си *lol*

Lollipopp
26.11.2009 16:17

колкото собствениците са виновни , толкова и Бенитез ... кой треньор ще играе все с едни и същи 11 и накрая като се контузи някой и да няма удачна смяна ...