Защитник на Спортист Своге стана секслегенда

10:03
Защитник на Спортист Своге стана секслегенда
Истинско сексуално чудовище дреме под наглед хрисимата и леко глуповата външност на защитника на Спортист Своге Виктор Дениран. Оказа се, че към днешна дата 19-годишният нигериец бележи голове на три софиянки, като едната от тях била даже два пъти по-възрастна. Говори се, че Виктор, чийто брат Дениран Ортега се подвизава в Левски и си пада по журналистки, даже го правил с трите наведнъж.

Африканецът първо опаткал де що има свободна жена в Своге. Упорито се мълви, че няколко от тях били работнички в "Сушард" и всяка вечер му носели пресен шоколад за благодарност. Но на Виктор Дениран Своге му отеснял и той поел със страшна сила на лов през Искърското дефиле. Сега за малкия Дениран с големия...ищах се носят легенди от тунел на тунел, ехтят през стобори и върхари. Репутацията му е чутовна - за него песни пеят от ждрелото на гара Бов, през урвите на Зверино, та чак до мините на гара Елисейна.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

lisicata86
26.11.2009 10:24

Като за живущ в искарското дефиле тази статия бе много интересна за мен *lol*

snookerman
26.11.2009 10:19

Божеее тоя дето го е надраскал това може ритуално да си среже вените и да скочи от някой мост в Искъра
тъпи селяни които се мислят за журналисти толкова сте затъпяли че само с глупости се занимавате вместо да напишете нещо сносно пълна деградация *thumb_down*

BELETSA
26.11.2009 10:09

Бах ма'а му - толкова ли няма какво да напишете, че се занимавате с такива глупости... *sick* *thumb_down*