Олимпик Марсилия изпусна Милан и си тръгна само с точка след две греди на \"Сан Сиро\"

23:44
Олимпик Марсилия изпусна Милан и си тръгна само с точка след две греди на \"Сан Сиро\"
Милан и Олимпик Марсилия завършиха 1:1 на "Сан Сиро" в мач от група "С" на Шампионската лига.

Гостите определено могат повече да съжаляват, че не успяха да спечелят, след като на два пъти удариха гредите през второто полувреме.

Съперниците се "захапаха" от самото начало, а атаките следваха и към двете врати. В 5-а минута Джанлука Дзамброта изскочи на чиста позиция, но шутът му бе спасен. Четири по-късно обаче Марко Бориело мина като на шега Габриел Хайнце, излезе сам срещу вратаря и го преодоля за 1:0 в полза на "росонерите".

Гостите веднага отговориха с пробив на Мамаду Нианг, който проби по фланга и подаде в наказателното поле, Дида докосна топката, но я прати в краката на Лучо Гонзалес, който го разстреля за 1:1. Веднага след попадението футболист на Марсилия стреля опасно към вратата на Милан, но шутът му мина встрани.

Личеше си, че двата отбора разполагат със завидна нападателна мощ, но изпитват очевидни проблеми в защита. В 23-а минута Бориело с дълъг пас бе изведен на чиста позиция, но в последния момент вратарят на французите с помощта на защитник спасиха сигурен втори гол. Пет по-късно пък Абате замени принудително Масимо Одо.

В средата на полувремето играта се разпокъса, а темпото спадна. Домакините бяха по-активният тим, но при всяка по-опасна атака на Олимпик в отбраната им настъпваше смут. В 37-а минута след дълъг извеждащ пас Пато много технично прехвърли стража на гостите Манданда, но ударът му не попадна във вратата.

Реферът Хауърд Уеб вдигна 4 минути продължение на първото полувреме, а Марсилия не успя да се възползва от грешка на Абате. След това пък Тиаго Силва не уцели вратата, след като Манданда изпусна топката при един корнер.

Втората част започна със статични положения и пред двете врати, които обаче не донесоха опасност. Олимпик бе малко по-активният тим и надиграване съперника си в средата на терена. След почивката играта бе далеч по-разпокъсана и безинтересна в сравнение с първите 45 минути.

В 65-а минута след много хубава контра Нианг подаде на Брандао, но ударът на последния срещна напречната греда. Това стресна "росонерите" и те натиснаха, но без резултат. Пато и Роналдиньо не се представиха на ниво за Милан тази вечер и от това страдаше играта на домакините.

В 82-а минута все пак Диньо напомни за себе си и качи топката на главата на Бориело, но нападателят от чиста позиция би в аут. Две по-късно Коне провали чудесна контра на Марсилия, след като си поведе дълго топката и Абате изби в корнер. След изпълнението на ъгловия удар Диавара с глава уцели гредата.

Ето и съставите на двата тима:

Милан: Дида, Одо, Дзамброта, Неста, Тиаго Силва, Пирло, Амброзини, Зеедорф, Пато, Роналдиньо, Бориело

Марсилия: Манданда, Тайво, Сисе, Шейру, Лучо Гонзалес, Брандао, Нианг, Абриел, Хайнце, Диавара, Бонарт
 
 
 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

DenteMente
26.11.2009 02:44

Защо храните момчето бе... "фенчета" всеки си има право на мнение и има желание и това е неговото а вие освен да се наебете двамата дето много псувате а?

smasheddd
25.11.2009 23:50

невероятен късмет имахме с тези греди но и невероятни пропуски също ... просто съм много разо4арован *sad* *angry*

smasheddd
25.11.2009 23:47

нямам думи ... в средата на терена бяхме много зле ... определено трябваше според мен да играе Гатузо и трябват ве4е нови популнение по фланогвете на защитата,те ти каам не могат земат топката на тея от Марсилиа те си4ки некви младоци на по 20-25 години а наще на по 35 *sad* Сеедорф мн зле тоя ма4 както и Амброзини ... Замброта неубедителен,и Неста на моменти и извода ?? ... трябват ни нови попълнения !!!!

CEC0_vg
25.11.2009 23:18

А аз се надявам да те фана некаде и да ти еба путката майчина педерас долен.

biznesmen
25.11.2009 22:48

Аз се надявам да опъна майка ти да се завърже някое братче или сестриче.

CEC0_vg
25.11.2009 22:42

Надявам се Олимпик да победят за да се завърже групата.

biznesmen
25.11.2009 22:40

smashedd точно така е. През първото играем слабо а второто мачкаме.Досега поне в 10 мача е ставало така.

smasheddd
25.11.2009 22:38

ся Леонардо ще им каже нещо и ше ма4кат ... то жинаги става така-1во полувереме Милан не играят мн добре а второто са мн добри *smile*

dead_addicted
25.11.2009 22:19

FORZA ROSSONERI !!! Ае мачкайте ги че немога да ги трая *joking*

smasheddd
25.11.2009 21:18

добре 4е Неста се завърна 4е с Каладзе зле положението *sick*