Луис ван Гаал извади Лука Тони от отбора

12:40
Луис ван Гаал извади Лука Тони от отбора
Треньорът на Байерн Мюнхен Луис ван Гаал отстрани временно от отбора Лука Тони заради изявленията на нападателя пред медиите в родината му Италия, съобщи авторитетният вестник "Билд".

Лука Тони обяви пред "RAI 3" във вторник, че отношенията му с наставника не са никак добри и иска да се върне да играе в Италия.

"Вече четири месеца имам проблеми с Ван Гаал. Нашите отношения образно казано приключиха. Искам да се върна в Италия и да вкарвам голове, които биха ме върнали в националния отбор", коментира 32-годишният нападател пред "RAI 3".

Според немските медии конфликтът между Тони и Ван Гаал не може да бъде решен по никакъв начин и спортният коментатор на телевизионния канал ZDF обяви тази сутрин, че съществува само един вариант - единият от двамата да си тръгне от отбора.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MCFOXXX
26.11.2009 08:06

След тия изцепки на Тони няма друг вариант. Никой не може да си позволи лукса да се вземе за недосегаем в Байерн. Колкото до ван Гаал, браво на човека няма да търпи прищевките на всеки я. Според мен трябва да се даде още време на тренера (лично мнение).

arsenov
25.11.2009 17:08

и двамата вън и тимошчук и пранич тва са хора които нямат никакво място в отбор като Байерн

Fabregas_boy
25.11.2009 15:48

CECO_vq,не само Клозе и Гомез,ами и Мюлер има потенциал *wink*

CEC0_vg
25.11.2009 15:07

Аз предпочитам и двамата да се махнат. На Тони заместник не му трябва след като си имаме Клозе и Гомез, а играем с 4-3-3. На мястото на Ман Гаал идва Хидинк и мачкаме. *beer*