Вземат точки на ЦСКА заради дълг към Фелипе да Коща

10:41
Вземат точки на ЦСКА заради дълг към Фелипе да Коща
Проблемите за ЦСКА нямат край, като според "Меридиан Мач" "червените" може да загубят точки от първенството заради дълг от 30 000 евро към бившия си футболист Фелипе да Коща.

Вчера е излязло решението на Спортния арбитраж в Лозана, което постановява, че "армейците" трябва да платят дължимата сума на португалеца, както и разходите по делото. Преди по-малко от година Да Коща разтрогна с ЦСКА по вина на клуба, защото не му бяха платени две месечни заплати и премии, и отиде в Левски.

ЦСКА има срок до 1 декември да се разплати, след което се започва с наказанията. Първоначално Дисциплинарната комисия към БФС ще глоби ЦСКА, а ако и след това "червените" не оправят дълга, ги чака далеч по-сериозно наказание – отнемане на точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

UltraBlueHool
25.11.2009 17:41

Все едно не знайте че в Цска започнаха тези глупости още от бразилците соуса и още някакъв ... От тогава насам всеки разтрогва с Цска поради неизплатими суми и досега всеки ги съдеше.Това беше още по времето на Божков и новите собственици трудно ще се оправят със старите дългове.

lubo_krika
25.11.2009 13:23

Авторите обаче измисляте страхотни заглавия,все едно в момента ги вземат тези точки.Аз лично невярвам това да стане.

krasenco
25.11.2009 12:17

Абе какви са тези глупости?Колко са 30 000 евро?То Тошко Янчев може да ги изкара от джоба си.Ама медийте не спряха да пишат против Цска.Да не са само те с дългове?