Митничари посрещат ЦСКА в Свиленград

09:35
Митничари посрещат ЦСКА в Свиленград
Голям фурор настъпи в Свиленград вчера по обяд, след като ЦСКА пристигна за мача с местния тим от турнира за Купата на България. Златистият автобус на червените дефилира през града, а отборът се настани в хотел "Романтика", разположен съвсем близо до стадиона, съобщава "7 дни спорт".


В 15,30 ч. играчите и треньорският щаб начело с Любослав Пенев опитаха терена на стадион "Колодрума", където днес ще се играе двубоят. На тренировката пристигнаха повече от стотина запалянковци от града, за да видят на живо 31-кратните шампиони на България. Те посрещнаха с овации гостите от София и скандираха "Браво, Любо!" към старши треньора Пенев. На трибуните дойде и внушителна група митничари, които също гледаха заниманието с интерес. Тренировката на ЦСКА за мача продължи близо час.
Местните фенове определят срещата като двубой между Давид и Голиат. От началото на сезона Свиленград претърпя пет поредни загуби и в момента доближава дъното на таблицата в първенството на Източната "Б" група. В същото време армейците имат амбиции за нова шампионска титла в "А" група, както и за спечелване на Купата на България.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари