Сър Алекс разкри, на кои бранители ще заложи утре

21:35
Сър Алекс разкри, на кои бранители ще заложи утре
Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че четиримата играчи, които започнаха мача срещу Евертън, ще бъдат титуляри в отбрана и в утрешната среща от Шампионската лига срещу Бешикташ.

Рафаел да Силва, Уес Браун, Неманя Видич и Патрис Евра са единствените защитници на "червените дяволи", които тренираха днес. Надеждите на сър Алекс са, че Гари Невил би могъл да тренира утре сутрин и така да бъде на пейката в съботното гостуване на "Фратън парк". Рио Фърдинанд, Джон О\'Шей, Джонатан Еванс и Фабио да Силва са твърдо аут за мача с Бешикташ. Фъргюсън заяви:

"Всички те са аут! Битката сега е да подготвим един от тях за съботния мач с Портсмут. Аз обаче имам съмнения за това. Понякога се случва всичките ни играчи да са здрави, понякога - не. Точно затова е важно да имаш добра група. Мисля, че ще започна утре със същата защита от мача с Евертън. Гари Невил не тренира днес, но се надява утре да е с нас. Имаме доста варианти в халфовата линия и в атака. Защитната четворка е проблема. Надявам се един или двама от контузените да са готови за събота."

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари