Студът в Казан скова Рубин и Динамо, двата тима безгрешни в защита

21:19
Студът в Казан скова Рубин и Динамо, двата тима безгрешни в защита
На стадион "Централний" в Казан отборите на  Рубин и Динамо Киев не успяха да излъчат победител и завършиха при резултатът 0:0. Срещата от група "F" на Шампионската лига бе съпроводена от много студеното време, което възпрепятства действията на двата тима и головите положения бяха изключително малко.

Двата състава започнаха много затворено сблъсъка по между си и през първата част чистите голови положения почти липсваха, което дойде в резултат на стабилната игра в защита на отборите. За гостите силен диагонален удар на Андрий Шевченко в средата на полувремето бе най-опасното положение, но Еременко на задната греда закъсня в включването си и не успя да засече кълбото. Пред Шовковски също нямаше сериозно голово положение, като най-добрата възможност дойде в 36-а минута, когато Алехандро Домингез стреля силно от малък ъгъл, по посока на вратата, но топката премина покрай лявата греда. В последната минута на първата част красив ножичен удар на Домингез бе спасен по невероятен начин от стража на киевчани Шовковски.


През втората част събитията на терена не се промениха, а гостите бяха малко по-активният тим на терена. Добрите намеси на стража на руснаците Рижиков, след удари на Шевченко и Ярмоленко, запазиха вратата на руския шампион суха. В заключителните минути на срещата Александър Бухаров от състава на Рубин излезе сам срещу Шовковски, но бе застигнат от защитата и блокиран на време преди да нанесе удар.

Със спечелената точка Рубин се изкачи на второ място в класирането, поне за няколко часа, след като вече има актив от 6. Динамо Киев също съхрани шансове за класиране, след като събра 5 точки, а в последния кръг посреща Барселона в мразовития Киев.



Рубин Казан - Динамо Киев - 0:0


Рубин Казан:
Рижиков, Ансалди, Сезар Навас, Шаронов, Рязанцев, Нобоа, Карадениз, Семак, Домингез, Салуквадзе, Бухаров

Динамо Киев: Шовковски, Бетао, Нинкович, Михалик, Юсуф, Ярмоленко, Маграо, Вукоевич, Еременко, Милевски, Шевченко

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kolevk1
24.11.2009 21:25

И двата отбора направиха добро на БАРСЕЛОНА ,но сега трябва да смачкаме "вечния втори...интер"и всочко ще си дойде на мястото *beer*

magnezi
24.11.2009 20:29

И двата тима заслужав победата,но дано Рубин да измакне трите то4ки *beer* ДАВАйТЕ БРАТУШКИ *party*

oxymoron
24.11.2009 18:37

Рубин ще вземат този мач - две мнения няма *thumb_up*