\"Познаваме до болка Литекс, излизаме и ги бием\"

17:38
\"Познаваме до болка Литекс, излизаме и ги бием\"
Изпълняващият длъжността старши - треньор на Левски Антони Здравков заяви на брифинга преди мача с Литекс, че "сините" ще търсят победата в утрешната среща с "оранжевите", която ще се играе от 19:30 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Определено мачът утре е важен, но с оглед развитието на резултатите в нашия клуб в началото на сезона, абсолютно всеки мач е важен. Изоставахме много с точките, сега вече по-малко. Съвсем нормално е да търсим победата, за да скъсим още дистанцията", каза Здравков.

"След като Балтанов и Телкийски не са в групата, явно състоянието им не е добро и не им позволява да вземат участие. Балтанов опита вчера да тренира, но почувства болки и беше освободен от заниманието. Телкийски продължава да се готви индивидуално с кондиционния треньор", обясни Здравков.

Заради кадровите проблеми в групата от 19 играчи е включен и 19-годишният юноша Георги Ангелов от дублиращия отбор.

"Наясно сме със състава и с това кой ще замени наказания Сърмов. Взели сме решение и сме убедени, че човекът, който ще играе на неговата позиция, ще се справи перфектно", каза Здравков.

" Литекс е един отбор с много, много добри изпълнители. Отбор, който играе добър футбол, който показва развитие в последните кръгове. Това обаче нас не може да ни притесни, защото ние сме Левски и единствената ни цел е победата във всяка среща. Едва ли българските отбори можем да се изненадаме. Познаваме се до болка, всички мачовете се предават по телевизията, освен това и двата отбора ползват хора да гледат мачовете на живо. За мен отборът, който изпълни тактическите задачи и даде повече от себе си като характер и ентусиазъм, той ще спечели", споделя Здравков.

Специалистът също така отрече от Левски да са имали претенции при определянето на главния арбитър за двубоя с ловчанлии.

"Николай Йорданов напоследък получава наряди за важни мачове, така че се надявам да се справи с двубоя", завърши Здравков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

drummer
26.11.2009 01:42

ПОЗНАТА ДО БОЛКА СИНЯ ИСТОРИЯ! ИЗЛИЗАТЕ, И В 90-та МИНУТА СЕ ...НАСИРАТЕ!!! *lol*