Бербатов се оправи, излиза срещу Бешикташ

14:23
Бербатов се оправи, излиза срещу Бешикташ
Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов най-вероятно ще се завърне в игра за "червените дяволи" в утрешната среща от Шампионската лига с Бешикташ на "Олд Трафорд".

Бербо пропусна няколко мача на английския шампион заради контузия в коляното и мениджърът сър Алекс Фъргюсън заяви в събота, че голмайсторът няма да играе срещу турския тим. Победа на Манчестър Юнайтед над Бешикташ обаче ще означава, че английският тим ще си осигури първото място в Група "B" и ще бъде фаворит при жребия за елиминациите. Бербатов тренира днес със своите съотборници и Фърги най-вероятно ще го пусне на терена срещу турския тим.

Притесненията на шотландеца обаче са други. Рио Фърдинанд със сигурност е аут заради травмата в кръста, Джонатан Евънс все още има проблем с прасеца, а Джон О\'Шей и Гари Невил изобщо не тренираха днес. Това означава, че Дарън Гибсън и Габриел Обертан може да започнат мача на "Олд Трафорд". Холандският вратар на Юнайтед Едвин Ван дер Саар трябваше да бъде на вратата на своя тим, но в събота получи удар в мача с Евертън и днес също не тренира. Сър Алекс ще решава кой да бъде на вратата - Бен Фостър или Томаш Кушчак.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

sexapilen
24.11.2009 22:31

В спортните новини на бтв казаха, че няма да играе, въпреки, че травмата му е отшумяла *wink*
Е все пак дано да грешат и да го видим на "зеления килим"

CR710
24.11.2009 17:40

SnaiperistaAa Може би имат впредвид,че в мача с/у Евертън на края Флетчър отиде в защита ,защото излезе Рафаел незнам може би е това

SnaiperistaAa
24.11.2009 16:54

". Рио Фърдинанд със сигурност е аут заради травмата в кръста, Джонатан Евънс все още има проблем с прасеца, а Джон О'Шей и Гари Невил изобщо не тренираха днес. Това означава, че Дарън Гибсън и Габриел Обертан може да започнат мача"


И каква е връзката между проблемите в защита и полузащитници като Обертан и Гибсън ?!

el21
24.11.2009 16:43

бербатов не еконтузен а въо6те не е требвало да играе с малта .