В отсъствието на Сърмов, Саша Симонович почва титуляр срещу Литекс

13:39
В отсъствието на Сърмов, Саша Симонович почва титуляр срещу Литекс
  Левски има доста сериозни проблеми в халфовата си линия преди  утрешния решаващ  двубой от А група с Литекс, който ще се играе на стадион "Георги Аспарухов" в столицата. Георги Сърмов и Лъчезар Балтанов останаха извън групата на шампионите, първият поради наказание, а вторият заради травма.

Тези отсъствия оставят Георги Иванов без много опции за поста на вътрешен полузащитник, който да партнира на Седрик Бардон. Очаква се тази роля да бъде поверена на ветерана Саша Симонович, който рядко получава шансове за изява откакто се върна на "Герена". Възможно е и Дарко Тасевски да бъде ангажиран в тази роля, но това изглежда малко вероятно, тъй като е всеизвестно, че македонецът изобщо не обича да играе като дефанзивен халф. Най-вероятно Тасевски ще играе като атакуващ полузащитник зад гърба на Еньо Кръстовчев.


Проблемите в халфовата линия на "сините" дават много добър шанс на гостите от Ловеч, тъй като е ясно, че и Бардон, и Симонович не са особено добри във фаза защита, а и вече не са толкова бързи, както бяха преди четири-пет години.

Ето и групата от 19 футболисти на Левски за дербито с "оранжевите":

Божидар Митрев, Цветан Димитров, Виктор Генев, Живко Миланов, Юсеф Рабех, Еньо Кръстовчев, Георги Ангелов, Христо Йовов, Елин Топузаков, Веселин Минев, Жоазиньо, Зе Соарес, Дарко Тасевски, Николай Димитров, Лусио Вагнер, Седрик Бардон, Йордан Милиев, Саша Симонович, Георги Христов.
     

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация