Проблемите за Тен Хаг нямат край

17:50
Проблемите за Тен Хаг нямат край

Неволите на Ерик тен Хаг начело на Манчестър Юнайтед сякаш нямат край. Тимът стартира ужасно сезона и в момента се намира на 14-о място в подреждането на Премиър лийг, а “червените дяволи” на практика нямат победа от средата на септември, когато за последно надделяха над третодивизионния Барнзли със 7:0. Проблемите с контузии пък вече са сякаш ежедневие на “Олд Трафорд” и продължават да се множат, а решение сякаш няма. Последният удар за тима са травмите по време на международната пауза.

Младият талант Коби Мейно бе изваден от състава на Англия, а неофициално медиите в страната твърдят, че травмата му може да го извади от игра за следващите четири седмици. Проблем има и новото попълнение Мануел Угарт, който бе привлечен за над 50 милиона евро, но до момента не впечатлява особено с представянето си. Уругваецът е с мускулен проблем и именно това е причината за смяната му при равенството с Еквадор. Неговото състояние все още е неясно и тепърва ще трябва да премине медицински прегледи, за да стане ясно колко е сериозно.

Те ще се присъединят към Лени Йоро, който бе привлечен през лятото, но се контузи още във втората контрола на отбора. Тайлър Маласия не е играл повече от година, а надеждите са да успее да се завърне на терена след паузата за националните отбори през ноември. Люк Шоу също не е играл за тима от февруари, а има надежди, че ще може да се завърне на терена през ноември. Друго ново попълнение - Нусаир Мазрауи пък претърпя хирургическа интервенция и няма да е на линия преди средата на следващия месец. С по-малки проблеми трябва да се справят Алехандро Гарначо, Амад Диало, а трайно контузеният в последно време Мейсън Маунт също може да се завърне на терена в критичния за Тен Хаг и Манчестър Юнайтед двубой с Брентфорд.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация