Мазрауи ще отсъства няколко седмици

17:33
Мазрауи ще отсъства няколко седмици

Бранителят на Манчестър Юнайтед Нусаир Мазрауи ще пропусне няколко седмици, като все още няма яснота кога ще бъде на разположение на Ерик тен Хаг. Още преди три дни стана ясно, че мароканецът, който бе заменен на почивката на двубоя с Астън Вила, отпада мачовете на националния си отбор, а по-рано днес се появи информация, че той ще пропусне около два месеца заради сърдечна аритмия. След това се появиха и опровержения на тази новина, според които бившият футболист на Байерн (Мюнхен) ще играе още в следващия мач на “червените дяволи”, който е на 19 октомври срещу Брентфорд.

В крайна сметка Самуел Лъкхърст от "Манчестър Ивнинг Нюз" потвърди, че Мазрауи е преминал през “лека предпазна коригираща процедура”, тъй като наистина е имал сърцебиене. Според журналистя в състоянието му няма нищо тревожно и той ще се възстанови напълно, като ще бъде на разположение за селекция след няколко седмици.

За момента няма официална информация от страна на Манчестър Юнайтед относно това колко време ще се възстановява мароканецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация