Треньорът на Домо: В националния май спи и пие кафе

08:37
Треньорът на Домо: В националния май спи и пие кафе
Треньорът на Валери Домовчийски в закъсалия германски Херта Фридхелм Функел обяви пред в. "Билд", че престоят на нападателя в националния отбор на България е причина за слабото му представяне в мача с Щутгарт. Освен на Домо наставникът на последния в Бундеслигата бе бесен и на сърбина Гойко Качар.

"За втори път се случва тези футболисти да се връщат от националните си отбори уморени. Въобще не са в кондиция. Предполагам, че там не се тренира като в клубните отбори. Май спят до обяд и пият много кафе", изцепи се Функел. Домовчийски излезе титуляр срещу "швабите", но бе сменен още на почивката.

Друг национал в Германия - Димитър Рангелов, пък ще се възстанови по-бързо от предвиденото след счупването на костица в десния крак. Докторите са казали на нападателя на Борусия Дортмунд, че трябва да е готов в периода от 6 до 8 седмици, а първоначалните прогнози бяха за 10.

"Силно се надявам да излязат прави и да мога да започна зимна подготовка заедно с останалите момчета. Иначе лекарите казаха, че операцията е минала много добре. Разрязали са крака и са поставили в него пластина, която да придържа костта. Придържат я четири винта. Тя ще облекчи натоварването върху крака и ще мога поне да въртя колело във фитнеса, след като кракът ми е обездвижен за 2 седмици", разказа Рангелов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

theman666
30.11.2009 17:10

ОТ НЕКАДЪРЕН ТРЕНЬОР КАКВО ДА СЕ ОЧАКВА