Холанд ще е на линия за мача с Фулъм, Де Бройне е аут

18:32
Холанд ще е на линия за мача с Фулъм, Де Бройне е аут

Голмайсторът на Манчестър Сити Ерлинг Холанд е добре и ще може да играе в утрешния двубой срещу Фулъм. Норвежецът бе заменен по време на мача със Слован (Братислава), след като отбеляза 11-ия си гол от началото на сезона, но това е било превантивна мярка от страна на Джосеп Гуардиола и всичко с него е наред. Кевин де Бройне обаче все още не е възстановен и явно ще се завърне след паузата за националните отбори. Мениджърът на Сити призна, че белгиецът не му е споделял да има планове да напуска националния отбора на страната си, каквито спекулации се появиха в последно време.

“Ерлинг е добре. Освен Кевин Де Бройне, Нейтън Аке, Оскар Боб и Родри, останалите са добре. Кевин не е готов за утре. Как би могъл да отиде на лагер с националния отбор, когато не е играл за клубния си. Никога не съм разбирал това. Не ми е е казвал, че ще се отказва от националния отбор. Не знам какви са мислите му по този въпрос, но за този мач е контузен”.

Гуардиола отказа да коментира бъдещето си в клуба, но благодарни на феновете, които планират в двубоя с Фулъм да опънат транспарант с надпис “Пеп Гуардиола, ние искаме да останеш”.

“Трябва да ми дадат сметката и аз да платя за този банер. Не искам да харчат пари за това. Какво да кажа? Благодаря им много. Влюбих се в тях от първия ден, в който пристигнах. Няма да говоря за бъдещето си. Ще се случи това, което ще се случи”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация