Мениджърът на Челси за Божинов: Той наистина е гранде, много е голям!

18:29
Мениджърът на Челси за Божинов: Той наистина е гранде, много е голям!

Мениджърът на Челси Енцо Мареска прати специални поздрави на бившия български национал Валери Божинов. Това се случи след победата на "сините" с 4:2 над Гент в мач от Лига на конференциите, когато 44-годишният италиански специалист се видя с българския запалянко Кирил Евтимов.

Мареска покани финасиста в треньорската стая на "Стамфорд Бридж", където достъп имат много малко външни лица. От своя страна Евтимов подари на италианеца специално подготвена торбичка със сувенири от България. По време на разговора мениджърът на лондончани си спомни за периода, когато е бил съотборник с Божинов.

"Какво прави гранде Божинов? Той наистина е гранде, много е голям! Спомням си с удоволствие времето, когато играехме във Фиорентина. Искам да му изпратя специални поздрави", заяви Енцо Мареска.

Освен с мениджъра на Челси след победата над бургазлията се видя и с левия бек Марк Кукурея. Шампионът от Евро 2024 с Испания си спомни, че през пролетта на миналата година е получи мартеница от Човека в кадър. Сега Евтимов изненада и него със сувенири от България.

Почитателят на Нефтохимик успя да вмъкне в натоварената си програма в Лондон и среща с бившия български национал Светослав Тодоров, с когото се познава отдавна. Бившият нападател на Ловеч, Уест Хам, Портсмут, Уигън и Чарлтън от няколко години е наставник в школата на Кристъл Палас, чийто мъжки отбор играе във Висшата лига.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация