Рамос може да осъществи трансфер във водещ европейски клуб

18:26
Рамос може да осъществи трансфер във водещ европейски клуб

Ювентус търси варианти за заместник на Бремер. Бразилският защитник получи тежка контузия в коляното и няма да играе до края на сезона. Това създава сериозен проблем за Тиаго Мота, тъй като бранителят е един от най-важните играчи и се представяше на много високо ниво.

Според “Тутоспорт” един от вариантите е Серхио Рамос, който е свободен агент, след като напусна Севиля през юни. 38-годишният бранител има огромен опит и многобройни трофеи с Реал Мадрид и Пари Сен Жермен.

“Бианконерите” могат да привлекат Рамос сега, а през зимата ще мислят за по-дългосрочен вариант. Клубът е направил списък от няколко играчи, които могат да бъдат взети през януари. Сред тях е бранителят на Арсенал Юкуб Кивиор, твърди “Гадзета дело Спорт”. Полският национал бе искат от Юве още преди да премине при “артилеристите”. Освен това той е играл под ръководството на Мота в Специя и треньорът го познава достатъчно добре.

Други варианти са Йорел Хато от Аякс и Максенсе Лакроа от Кристъл Палас. “Тутоспорт” пък твърди, че има възможност Юве да върне Тарик Мухаремович, който е даден под наем на Сасуоло.

Междувременно Мота ще използва Пиер Калюлю и Федерико Гати като титулярна двойка в центъра на защитата, а при необходимост Хуан Кабал и Данило могат да играят в тази зона.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация