Груев аут до началото на ноември

07:22
Груев аут до началото на ноември

Българският национал Илия Груев се размина с тежка контузия. Дефанзивният халф има увреждане на менискуса след мача на неговия Лийдс като гост на Норич. В сряда той е преминал ядрено-магнитен резононас, след който е станало ясно, че ще отсъства от терените около месец. 


Груев получи травма в коляното в началото на срещата и беше заменен в 20-ата минута от Джо Родуел. Първоначалните прогнози не бяха оптимистични, но след като Груев премина медицински прегледи, стана ясно, че травмата му не е сериозна. 


При това положение Груев би трябвало да се върне на терена в началото на ноември, което означава, че пропуска срещите на националния отбор на България в турнира Лига на Нациите през този месец. Българският тим, който до момента има четири точки в група С3 на турнира, приема на 12-и в Пловдив Люксембург, а три дни по-късно гостува на Северна Ирландия. Двете срещи могат да дадат до голяма степен отговор какво място в крайното класиране ще заемат лъвовете и дали ще играят в по-горна дивизия в следващото издание на турнира.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация