И от Порто вдигнаха мерника на Ман Юнайтед

19:17
И от Порто вдигнаха мерника на Ман Юнайтед

Защитникът на Порто Жоао Марио се закани на Манчестър Юнайтед, заявявайки, че “драконите” са наясно, че се изправят срещу един от европейските грандове, но могат да спечелят, ако покажат силните си страни. Двата отбора ще се изправят един срещу друго в четвъртък вечер от 22:00 българско време във втория кръг на обновения формат на Лига Европа. И двата отбора не започнаха по-най-добрия начин турнира преди седмица, като “червените дяволи” стигнаха само до 1:1 на своя “Олд Трафорд” срещу Твенте, а Порто допусна загуба в гостуването си на Бодьо/Глимт с 3:2, макар че бе почти цяло второ полувреме с човек повече на терена.

“Време е да се поучим от грешките си и да дадем добър отговор срещу Манчестър Юнайтед. Да, изправяме се срещу един от европейските грандове и труден отбор, но ние също имаме нашите силни страни. Ще се опитаме да се възползваме от техните слабости, за да спечелим, каквато е целта ни винаги,” заяви Марио пред местното издание “Ожого”.

От Манчестър Юнайтед са притиснати до стената след вчерашното тежко поражение от Тотнъм с 3:0, а местните медии твърдят, че техният наставник Ерик тен Хаг има следващите два мача, за да спаси работата си поне до международната пауза.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация