Мартин Петров: Сложил съм черта на българския футбол

19:59
Мартин Петров: Сложил съм черта на българския футбол

Легендарният футболист Мартин Петров даде мнение пред Sportal.bg по повод 100-годишнината на Спартак (Койнаре). Бившата звезда на ЦСКА, Атлетико Мадрид и Манчестър Сити беше специален гост на празничното събитие заедно със славния Димитър Пенев.

"Койнаре е родният град на майка ми, тук съм прекарал голяма част от детството. Даже съм играл за юношите на Койнаре, скришом съм идвал с колелото. Настръхвам като ви говоря, израснал съм тук, беше незабравимо детство. Базата е в супер състояние за отбор, който се състезава в долните нива на окръжните групи. Спортът учи на много неща. Знам, че времената са съвсем различни, но спортът обучава и калява.

За БФС няма да коментирам - казах го, и Стилиян го каза. За мен българският футбол засега е черта. За такива мероприятия и събития като това в Койнаре давам сърцето и душата си. Но за по-горните нива на българския футбол засега Мартин Петров се е отдалечил. В момента съм със семейството си, онзи ден имах мач с ветераните на Атлетико Мадрид. Така че си живея живота. Това е", каза бившият национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация