Флик: Ако искате да обвините някого, обвинете мен за загубата

12:05
Флик: Ако искате да обвините някого, обвинете мен за загубата

Треньорът на Барселона Ханзи Флик пое вината за загубата с 2:4 от Осасуна. Наставникът направи доста ротации в състава си, като извади важни играчи като Рафиня и Ламин Ямал. Той обаче заяви, че това е било необходимо заради натоварения график на каталунците и многото натрупани минути от тези футболисти.

"През първото полувреме направихме много грешки, това не е нормалният ни начин на игра. Направихме доста промени в състава и може би това е една от причините. Според мен обаче тези промени бяха необходими. Натрупаха се много мачове и някои играчи имат твърде много минути. Аз трябваше да взема мерки, това е моята отговорност. Ако искате да обвините някого, обвинете мен за загубата", заяви Флик.

"Играчите се стараха. Имаше фаул при втория гол на съперника. Не видях добре ситуацията, но ми казаха, че е имало нарушение в началото на атаката. Не е моя работа да коментирам реферите. Да получим четири гола е твърде много. През второто полувреме стояхме по-добре и заслужавахме нещо повече, но получихме голове в моменти, когато имахме надмощие", допълни германецът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация