Сър Алекс: Те просто ги подвеждат, това се случи с Бен и Нани

15:40
Сър Алекс: Те просто ги подвеждат, това се случи с Бен и Нани
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън заяви, че според него Луиш Нани и Бен Фостър са били подведени от манипулативните медии относно критиките си към положението на "Олд Трафорд".

Според Фърги думите на двамата футболисти са били извадени от контекста от журналисти, търсещи атрактивни истории и предупреди играчите си да внимават в изказванията си пред пресата.

"Това е една от онези случки, в които футболистите са на лагер с националните си отбори. Тогава журналистите им правят капани. Това се е случило с Бен Фостър и Нани. Хванали са Нани при пътуването му с отбора на Португалия. Задали са му един куп въпроси, свързани с Манчестър Юнайтед и са написали "ексклузивна" статия. После той дойде при мен и ми каза, същото което направи и Бен. Извиниха ми се и се разкаяха за думите си. Такива неща се случват непрестанно. Свикнали сме с подобни ситуации и знаем как да ги преодолеем. Те не казват нищо лошо. Казват една дума и тя е в заглавието, защото това е модерната журналистика, и защото това е Манчестър Юнайтед", коментира Сър Алекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация