Изключително силен мач за Георги Минчев и неговия Юмранийеспор

20:34
Изключително силен мач за Георги Минчев и неговия Юмранийеспор

Юмранийеспор се наложи над Аданаспор с 5:2 в мач от второто ниво на турския футбол – Първа лига. Българският национал Георги Минчев стартира от първата минута за Юмраниеспор, като успя да вкара и два гола за убедителния успех на своя тим.

Огуз Йълдъръм даде аванс на Юмраниеспор в 13-ата минута. Авансът на домакините достигна до 3:0 в 24-ата минута, след като в рамките на шест минути Бени вкара две попадения във вратата, пазена от Янкат Йълмаз.

Аданаспор успя да върне един гол преди края на първото полувреме, след като Тургай Гемиджибаши намали изоставането на своя тим в 35-атаминута.

Юмраниеспор продължи да бъде по-активен на старта на втората част, а Георги Минчев вкара четвъртия гол за своя тим в 56-ата минута, а в 79-ата заби и петото попадение за домакините. Аданаспор стигна до втори гол в 90-ата минута чрез Амаду Сис, който оформи крайния резултат.

След този успех Юмранийеспор натрупа 10 точки в актива си, като тимът се намира на 5-о място във временното класиране в Първа лига, докато Аданаспор е 18-а позиция с 5 точки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация