Анри обмисля да напусне \"петлите\" след хандбала с ЕЙРЕ

15:05
Анри обмисля да напусне \"петлите\" след хандбала с ЕЙРЕ
Капитанът на националния отбор на Франция Тиери Анри призна, че обмисля напускането на тима след разпъването му на кръст, заради играта с ръка по време на световните баражи между "петлите" и ЕЙРЕ, където Франция се класира за финалите в ЮАР 2010.

Нападателят на Барселона поигра хандбал в допълнителните минути на мача, с което помогна на отбора си да се класира на световното първенство в ЮАР след победа с 2:1. Случката остана ненаказана, но Анри знае, че цялата му кариера ще бъде белязана от този акт на терена, заради което призна, че обмисля да спре с играта си за Франция.

"Да, зададох си този въпрос. Без подкрепата на семейството ми най-вероятно нямаше да взема това решение. Винаги се боря до край, дори и това да даде отражение. Винаги можеш да простиш, но не можеш винаги да забравиш. Независимо от случилото се, остава чувството за празнота. Никога не бих предал страната си. След мача и няколко дни след това се чувствах истински самотен. Не трябваше да играя с ръка, но не можах да се контролирам. След всичко, което се случи...да, съжалявам. Затова, веднага след случката говорих с всеки един от националния отбор на Ирландия", призна Анри.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Hristiyan
27.11.2009 12:19

За мен пък Зидан много добре се сбогува с футбола. От всичката тая пумия и корупция, нацепи една глава на един боклук който го провокираше. Повечето италианци са си боклуци ... идете в Италия и ще се убедите. Зидан и Анри са се доказали достатъчно, че един такъв мач няма да им навреди на репутацията... само тези които не ги познават като футболисти могат да си помислят нещо друго !

ceco26
23.11.2009 17:34

Абе не може такъв легендарен футболист с сума ти години опит и толкова успехи да бъде наказван духом, заради една случка. Още ме е яд за случката със Зизу, на финалите през 2006-та година, когато вместо като много добър футболист бе запомнен с една глава в гърдите на един италиански боклук. След Мондиала 2010-та съм по съгласен с напускането на националния отбор на Франция, дори, ако сметне за правилно, да прекрати кариерата си като професионален футболист, но да продължи да се занимава с футбол. *thumb_up*