Президентът на Нант за Александър-Арнолд: Не го познавам

18:20
Президентът на Нант за Александър-Арнолд: Не го познавам

Собственикът и президент на Нант Валдемар Кита категорично отрече информациите, че звездата на Ливърпул Трент Александър-Арнолд и неговият баща преговарят за закупуването на клуба. Според информацията на “Екип” англичаните са отправили оферта в размер на 100 милиона евро, но Кита опроверга информацията и определи като "несериозна".

“Всичко това са глупости. Откъде идва това? Как очаквате сериозен човек, който иска да купи клуб, да използва журналист за целите си. Трент Александър-Арнолд? Дори не го познавам”, заяви Кита.

След това 71-годишният бизнесмен, който е натрупал богатството си чрез основаване и продажба на фармацевтични компании, призна, че е попитал адвоката си за повече информация за играча на Ливърпул и неговите бизнесначинания.

“Говорих с моя адвокат и го попитах “Кое е това момче?”. Той ми каза, че баща му се занимавал с финанси и имат няколко играчи и агенти. Никога не съм провеждал такива разговори. В това няма никакъв смисъл. Как изобщо можеш да си представиш такъв тип бизнес с подобни суми?

Когато аз продадох компанията си, никой не знаеше, дори персоналът. Това е бизнес. Този слух е някакъв трик, за да ни наранят и да нарушат спокойствието ни. Не е сериозно”, заяви Кита.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация