Наско Сираков: Ако не бях аз, Левски щеше да фалира

17:34
Наско Сираков: Ако не бях аз, Левски щеше да фалира

Собственикът на Левски Наско Сираков заяви след днешното общо събрание, че по негово предложение основният спонсор на "сините" Мило Борисов е влязъл в Надзорния съвет на клуба. Легендата на родния гранд отговори, че е достатъчно разпознаваем в обществото и не е, а и няма намерение да става лице на никой.

"Причината е, че аз го поканих да влезе в НС и той се съгласи. Няма смисъл да назовавам всички причини. Цялата синя общност знае какво направи г-н Борисов за Левски. До голяма степен причината да даваме тази пресконференция е и на него", започна Сираков, след което загатна за нещо сериозно, което ще се случи със стадиона на клуба.

"Всеки отбор има желание да има нов стадион. Тече процедура на база на наши писма до Областна управа, Община. Единственото, което ни спъва, е, че областната управа не е прехвърлила стадиона на Общината. След като придобием разрешение за право на стореж, ще дадем пресконферениця, на която ще изнесем изключително интересни факти и какво е свършено. А тое е много", каза Сираков, който определи обединението на "синята" общност за най-важната цел.

"Най-доброто и най-важното нещо, което може да се случи на Левски, е обединение. Отговорите, които получиха Левски на левскарите, би трябвало да са доволни. Откакто съм мажоритарен собственик, всякакви спекулации на тема финанси са безсмислени. Тук не се носят чували с пари, в които всеки може да бърка и да носи. Хората от Левски на левскарите бяха доволни от това, което чуха. Готов съм да говори с всеки и съм го заявявал многократно. Нещото, от което Левски има най-голяма нужда, е това", добави собственикът на "сините", който не се съгласи с мнението на част от феновете, че е лице на спонсора.

Явно, че нищо не са разбрали от това, което се е говорило тук. Не съм бил лице на никой. Достатъчно съм разпознаваем. Казвам се Наско Сираков. И който не го е разбрал, си е за негова сметка. На 62 години съм и няма да ставам лице на никой. Клубът се управлява по коренно различен начин от година и шест месеца. Ако не бях направил тази промяна, клубът щеше да фалира.

Той и Иво Ивков получаваше възнаграждения, защо не питаха за него. Според тях той е най-добрият изпълнителен директор в историята на Левски от 1944 година насам", завърши Сираков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация