Резерва на Байерн е опция за халфовата линия на Манчестър Юнайтед

07:02
Резерва на Байерн е опция за халфовата линия на Манчестър Юнайтед

Манчестър Юнайтед следи отблизо ситуацията с халфа на Байерн (Мюнхен) Леон Горетцка. 29-годишният футболист не е доволен от положението, в което се намира в момента. Той изглежда не влиза в плановете на треньора Венсан Компани и е записал едва 5 минути на терена от началото на сезона. А по всичко личи, че и занапред няма да играе много, съдейки по думите на спортния директор на баварците Макс Еберл. Затова на "Олд Трафорд" сериозно се замислят дали да не отправят оферта за този футболист, твърди "Сън".


"Още преди началото на сезона говорихме с Леон, който знаеше, че ще разчитаме на Павлович, ще привлечем Палиня, а имаме и Кимих, който този сезон отново ще играе повече в средата на терена. Той ни каза, че остава тук и е готов да приеме ситуацията, така че отношението към него е напълно нормално. Леон е страхотен човек и го харесвам много. Нормално е да е разочарован в момента. Разбирам го, но това е част от футбола", заяви преди няколко дни Еберл.


В Юнайтед подсилиха халфовата си линия през лятото с Мануел Угарте, но в клуба няма да имат нищо против да доведат и още един опитен и борбен футболист в тази зона. Горетцка от доста време е свързван с "червените дяволи", а сега цената му ще бъде доста по-ниска от преди, имайки предвид, че и договорът му изтича през 2026 г.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация