Перес взима три звезди от Висшата лига в Реал през следващото лято

06:18
Перес взима три звезди от Висшата лига в Реал през следващото лято

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес има сериозни трансферни планове за следващото лято. Той е набелязал четири звезди от Премиър лийг и смята да привлече на "Сантиаго Бернабеу" поне трима от тях. Става въпрос за Родри от Манчестър Сити, Трент Александър-Арнолд от Ливърпул, Уилям Салиба от Арсенал и Кристиан Ромеро от Тотнъм, разкрива "Индипендънт".


Сред най-желаните от тях е Трент Александър-Арнолд. Перес много харесва защитника и се надява да успее да го вземе дори без пари. Договорът на 25-годишния играч изтича следващото лято и босът на Реал ще се опита да го убеди да подпише директно с "белия балет" и да пристигне на "Сантиаго Бернабеу" със свободен трансфер.


Флорентино много иска да вземе и Родри от Манчестър Сити. 28-годишният европейски шампион с Испания е гласен за заместник на Тони Кроос. Той обаче има договор с "гражданите" до 2027 година и Перес ще трябва да извади доста сериозна сума, за да убеди Сити за се раздели с него.


Накрая в Реал държат да се подсилят и с централен защитник. Изборът ще бъде между Салиба и Ромеро. И при тях ситуацията е подобна на тази с Родри, като и двамата имат договори, съответно с Арсенал и Тотнъм, до 2027 година. Вероятно изборът ще падне върху този, чиято цена е по-ниска.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация