Лий Карсли се првръща в основен фаворит за мениджърския пост на Англия

14:08
Лий Карсли се првръща в основен фаворит за мениджърския пост на Англия

Временният мениджър на Англия Лий Карсли е по-близо до това да заеме поста на национален селекционер на “трите лъва” за постоянно, твърди “Сън”. Отборът записа безпроблемни победи в първите два мача на ирландеца начело на Англия, а самият Карсли вече заяви, че е готов и се чувства уверен да заеме позицията за постоянно. За момента е почти сигурно, че той ще води тима и в следващите два прозореца за мачове на националните отбори - през октомври и през ноември.

“Дейли Мейл” твърди, че от ФА вече водят разговори с други кандидати, но се съгласява, че шансовете на Карсли са все по-сериозни. Еди Хау и Греъм Потър са фаворизираните английски имена, докато чужденците, които са свързвани с позицията, са Джосеп Гуардиола, Томас Тухел и Юрген Клоп. Маурисио Почетино също е бил със сериозни позиции, но вече пое националния отбор на САЩ.

“Дали съм съгласен да заема поста за постоянно? Мисля, че съм готов. Най-важната част в тази работа за мен е футболът. Това наистина е добра работа. Имаме играчи, които не само могат да бъдат конкурентоспособни, но могат да спечелят голям трофей”, заяви Карсли.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация