Защо Тоти, Малдини и Дел Пиеро не се занимават с футбол? Ето какво отговори легендата на Рома

19:53
Защо Тоти, Малдини и Дел Пиеро не се занимават с футбол? Ето какво отговори легендата на Рома

Легендата на Рома Франческо Тоти обясни в интервю за Sky Sport защо в момента велики италиански играчи като него, Паоло Малдини и Алесандро Дел Пиеро не работят в сферата на футбола.

"Защо аз, Малдини и Дел Пиеро не сме във футбола? Защото големите имена засенчват всичко останали. Ако си компетентен и важен, се случва това. Ако не ни броят, значи това е свързано с други мисли и цели. Много се говори защо не съм в Рома, но когато изстискаш лимон, излиза малко или нищо. На мен никой не ми се е обаждал” отговори Тоти, който призна, че футболът му липсва малко.

Той също така коментира провала на “Скуадра адзура” на Евро 2024. “Това лято не мина много добре. Мислех, че Италия може да се справи много по-добре. Сега откриваме, че футболистите не са били в най-доброто си физическо и психическо състояние и разбираме защо не се получи. Лучано Спалети? Треньор и селекционер са различни неща. Мисля, че той разбра грешките си. Сам го каза и сега може да тръгне нагоре след победите в Лигата на нациите", добави бившият италиански национал.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация