Де Лихт сподели една от причините за трансфера си в Юнайтед

12:16
Де Лихт сподели една от причините за трансфера си в Юнайтед

Матайс де Лихт разкри, че изборът му да напусне Байерн (Мюнхен) в името на трансфер в Манчестър Юнайтед е бил продиктуван и от идеята, че в английския клуб би му се обръщало повече внимание. Нидерландският национал пристигна на “Олд Трафорд” срещу 45 млн. евро, след като преди това не се радваше на убедителни изяви в баварския гранд.


“Щастлив съм от трансфера си в Юнайтед. Освен това ще ме гледат повече хора, защото Премиър лийг е наблюдавана от повече зрители в сравнение с Бундеслигата”, заяви Де Лихт.


В неделя той игра за “лалетата” срещу Босна и Херцеговина от Лига на нациите. Нидерландците спечелиха с 5:2, но Де Лихт е обвиняван и за двата гола на съперника. Самият той призна, че не е бил на нужното ниво.


“Спечелихме, но трябва да обърна внимание и на индивидуалното ми представяне - отчете той. - Трябваше да се справя по-добре при втория гол на съперника, наясно съм. Не знам какво стана… трябваше да изчистя топката. Ш*бана работа! Не знам дали по този начин не пропуснах да се възползвам от предоставения ми шанс. Но пък се опитвам да показвам най-доброто”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация