Апел: Млада българска майка има нужда от нашата помощ

22:54
Апел: Млада българска майка има нужда от нашата помощ

Тя е млада и лъчезарна, майка на две малки деца, учителка, усмихната. И изневиделица я връхлита от лошото най-лошото. От невинна болка в коляното до тежката диагноза рак на костите.

Операцията е спешна, за да спасят крака на Надя и достатъчно сложна, за да струва 100 000 евро. А надеждата за живот идва от Гърция. Надя Лашева няма време, защото вече е загубила 4 месеца в лутане между различни медици за поставяне на диагноза. Накрая сама отива на ядрено-магнитен резонанс, за да чуе шокиращото - има 10-сантиметров тумор на костта под коляното.

Ето я и нейната изповед:

Ракът на костите е много агресивен, нямам време, а загубих четири месеца в търсене на диагноза!

"Аз съм Надя - учител и майка на две диванета. Появи се болка в коляното, личният лекар ме прати на на скенер, след това отидох на ревматолог, ортопед, невролог, ехография, друг ортопед и УНГ, лутане, изследвания отидох сама на ЯМР и се установи,че имам над 10см тумор на костта под коляното.

Намерих прекрасен лекар в Гърция-професор, завършил и работил дълги години в Германия, в специализирана клиника за сарком. Трябва ми спешна операция за спасяване на крака, която ще бъде тежка и сложна, защото през тумора минават нерви и кръвоносни съдове. Само за нея ще ми трябват 100 000 €, а предстоят и много други разходи-химиотерапия, лекарства, болничен престой и така нататък.

Парите ги нямам, но имам добри и верни приятели, имам вяра в доброто у хората и знам, че ще помогнете на мен и семейството ми за този така тежък удар! На въпроса "Защо на мен?"си отговарям така - може би Господ ми се е явил в някой сън и ме е попитал "На теб ли да го дам, или на някое от децата ти?". Ако е така, значи сега ми прави услуга-родителите ще ме разберат. Безкрайно благодаря на всеки, решил да се включи в моята борба!"

Младата учителка не е сама - приятелите й отправят апел да спасим живота й заедно.

Днес Надя Лашева от София все още няма лична дарителска сметка и отправя молбата си за помощ през дарителската платформа PavelAndreev.ORG. 

До момента в дарителската платформа са събрани малко над 7 хил. евро, а срокът я притиска - има само четири дни, за да намери цялата сума.

За онези, които желаят да дарят по банков път, сметката е:

Allianz Bank Bulgaria

IBAN  BG03BUIN95611000742762

BIC  BUINBGSF

Получател:  Фондация Павел Андреев

Основание: Надя Огнянова Лашева

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация