Мареска към Стърлинг: Ако останеш, няма да те пусна и една минута в игра

14:04
Мареска към Стърлинг: Ако останеш, няма да те пусна и една минута в игра

Мениджърът на Челси Енцо Мареска по категоричен начин даде да се разбере, че Рахийм Стърлинг няма да запише нито една минута през този сезон, ако реши да остане на “Стамфорд Бридж” след затварянето на трансферния прозорец. 


29-годишното крило бе свързвано с Манчестър Юнайтед, Кристъл Палас и Астън Вила, но не изглежда да е близо до трансфер, а прозорецът затваря утре вечер. Челси се опитва да намери клубове на общо 12 футболисти, които в момента не тренират с първия отбор и не влизат в плановете на Мареска.


“Рахийм е фантастично момче. Тренира много добре. Всеки мениджър обаче има различни идеи. По отношение на крилата, той не е този топ, който аз харесвам. Това не означава изобщо, че не е добър играч. Мисля, че историята и статистиката му са достатъчно красноречиви. Моят съвет? Той знае точно какво да прави. Не се нуждае от съвета ми. Предпочитам винаги да бъда честен с играчите. Така беше и с Рахийм. Тези играчи, които досега не взеха участие в мачовете ни, няма да получат никакви минути, ако останат. Не знам какво ще се случи, когато прозорецът затвори. Ще видим кой ще остане и кой ще си тръгне. Единственото, което мога да кажа е, че ще получават минути само тези, които мисля, че могат да ни помогнат", заяви Мареска.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация