Страхотен мач в Милано, \"росонерите\" подчиниха смелите сардинци

17:55
Страхотен мач в Милано, \"росонерите\" подчиниха смелите сардинци
Милан излезе на второ място в Серия А, след като победи Каляри с 4:3 в истински спектакъл на "Сан Сиро".

"Росонерите" откриха резултата още в петата минута. Зеедорф намери Бориело в наказателното поле на гостите, таранът задържа топката и после елегантно я върна на холандеца, който със силен удар препарира Марчети за 1:0. Четири минути по-късно сардинците успяха да изравнят. Андреа Лазари проби по левия фланг и пусна на Матри, който отблизо не остави шанс на Дида - 1:1.

Калаяри продължи да тормози Милан на контраатака и в 30-а минута Лазари ознаменува вдъхновеното си представяне днес с хубав гол, правейки резултата 2:1.

Домакините обаче се вдигнаха и осем минути по-късно след корнер, изпълнен от Пирло, Марко Бориело се оказа най-съобразителен в разбъркването и отблизо взриви трибуните на "Сан Сиро", вкарвайки за 2:2.

Буквално в следващата минута Роналдиньо, Бориело и Пато направиха чудесна триъгълна комбинация на границата на наказателното поле, след което "Патока" с клиничен шут намери горния ъгъл на Марчети: 3:2 за Милан!

След почивката "росонерите" играеха вдъхновено и почти всяко тяхно нападение миришеше на нов гол. Логично в 62-а минута домакините получиха правото да изпълнят дузпа след нарушение на Астори срещу Бориело. Роналдиньо спокойно пое отговорността и отбеляза за 4:2.

След това попадение обаче играчите на Милан се поуспокоиха и забравиха, че до края на мача има още доста време. Защитата на "росонерите" в 69-а минута "забрави" резервата Нене, който успя  да се отскубне от линията на засадата и преодоля Дида за 4:3.

В крайна сметка обаче, Милан задържа този резултат и се поздрави с много ценна победа, която им позволи да изместят Ювентус от второто място в Серия А.

Милан: Каляри 4:3

1:0 Зеедорф 5-а мин
1:1 Матри 9-а мин
1:2 Лазари 30-а мин
2:2 Бориело 38-а мин
3:2 Пато 39-а мин
4:2 Роналдиньо 62-а мин (д)
4:3 Нене 69-а мин

Милан: Дида, Одо, Каладзе, Тиаго Силва, Дзамброта, Пирло, Амброзини, Зеедорф, Роналдиньо, Пато, Бориело

Каляри:
Марчети, Канини, Астори, Брейо, Агостини, Десена, Конти, Биондини, Лазари, Жеда, Матри
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

beastt
22.11.2009 21:35

Ква дупка бе хаха, Милан в момента е един от най - добре играещите отбори в света. Една е настройката за мача с Реал, друго е с Каляри. Така че не пиши такъв смешен коментар !

biznesmen
22.11.2009 19:53

Хахахха коментарите са убиец *lol* MИлан допуснаха 3 гола само и ЕДИНСТВЕНО заради Каладзе , който е супер неадекватен.Когато Неста се върне в следващия мач ще видим дали ще ни вкарват такива смешни голове.Милан играха супер добре и оня дето вика , че отбора е в Дупка е ко да кажа майкати е в дупка братчет не Милан а майка ти. *party*

FlyingHigh
22.11.2009 19:28

Много съжалявам.. ама какво чакат тези пенсионери от Милано.. не ми е ясно.. какви успехи какви купи.. като се раздадаха на 100% и едва едва сразиха Каляри. Извинявайте миланисти.. в дупка е отбора.. в дупка.

wordbors
22.11.2009 18:28

Милан в атака са чудесни 100% успеваемост 4 удара 4 гола *party* .В защита доста зле,дано Леонадро да ги коригира ...и най-важното е победата *thumb_up* *thumb_up*

Leader78
22.11.2009 18:18

страшни *joking* вкарахте 4 и допуснахте 3 от чутовния гранд Каляри *lol* МЕРДИИИИИИИИИИИИИИИИИ