Драма и зрелище, Славия надви \"акулите\"

16:22
Драма и зрелище, Славия надви \"акулите\"
Славия постигна драматична победа с 3:2 над Черноморец Бургас в среща от 13-я кръг на А група.

Домакините започнаха срещата много нахъсано и в 24-а минута стигнаха до гол. Жуниор овладя топката в малкото наказателно поле на бургазлии и намери долния десен ъгъл на Борел за 1:0.

"Акулите" реагираха като ужилени и четири минути по-късно паритетът беше възстановен. Матиас Мориц беше оставен да се измъкне зад гърба на бялата отбрана и сам срещу М Боли той не пропусна - 1:1.

След почивката столичани продължиха да бъдат доста опасни и атаките им на скорост изглеждаха доста обещаващи. В 60-а инута Галин Иванов нахлу по десния фланг, надбяга персоналния си пазач и центрира на задна греда, където Жуниор от воле матира Борел и накара Вили Вуцов да подскача от радост.

Седем минути по-късно обаче момчетата на Краси Балъков отново изравниха. Центриране на Мартин Тошев предизвика хаос в защитата на Славия и Карбони с премерен удар вкара за 2:2.

Галин Иванов обаче, отново се измъкна от отбарната на Черноморец по десния фланг. Този път преди да центрира, играчът на Славия бе повален в наказателното поле и съдията отсъди дузпа, която Жуниор вкара и оформи своя хеттрик.


С тази си победа Славия излезе на 7-о място във временното класиране с 18 точки, а бургазлии останаха трети с 26.

Славия - Черноморец Бургас 3:2


1:0 Жуниор 24-а мин
1:1 Мориц 28-а мин
2:1 Жуниор 60-а мин
2:2 Карбони 67-а мин
3:2 Жуниор 73-а мин (д)


Славия:
М Боли, Б.Дяков, Георгиев, Кавдански, Дюлгеров, Младенов, Попара, Р.Петров, Ренет, Жуниор, Галин Иванов


Черноморец Бургас:
Борел, Зайц, Бонев, Кръстев, Стоимирович, Марсио, Нилтон, Гонсалес, К.Дяков, Крумов, Мориц

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

FlyingHigh
22.11.2009 19:33

Супер много се кефих като биха славистите.. добро отборче са и Вуцов много ме радва. Черноморец тепърва ще падат на долу .. като Сливен миналата година.. началото на първия полусезон голяма работа бяха.. Черноморец са аут от ТОП 4 на края на сезона !