Гюндоган иска обратно в Сити, предстоят преговори

18:03
Гюндоган иска обратно в Сити, предстоят преговори

Халфът на Барселона Илкай Гюндоган иска да се завърне в Манчестър Сити, твърди “Радио Каталуня”. 33-годишният германец напусна “гражданите” преди година, след като спечели требъл. Той се присъедини към Барселона като свободен агент и за един сезон записа 51 мача във всички турнири, като отбеляза едва пет гола, което е най-лошото му постижение в последните четири години. Гюндоган освен това не спечели нито един трофей в първия си сезон за “блаугранас”. На всичко отгоре той не беше включен в групата за гостуването на Валенсия от първия кръг на Ла Лига, а според информациите в Испания новият треньор Ханзи Флик не е голям фен на Гюндоган и е готов да се радели с него.

“Спорт” твърди, че Барселона няма да принуждава Гюндоган да си тръгва, но в клуба ще бъдат щастливи това да се случи, за да си спестят голямата заплата на халфа. Самият играч обаче иска да си тръгне.

Според “Радио Каталуня” Гюндоган сам се е предложил на Сити, като от “Етихад” са изразили готовност да преговарят с Барселона за завръщането му.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация