Аршавин към Венгер: Време е да купиш някой

15:12
Аршавин към Венгер: Време е да купиш някой
Андрей Аршавин посъветва мениджъра си Арсен Венгер да извади солидна сума пари през януари и да доведе някой класен футболист в Арсенал. След вчерашната загуба на "топчиите" от Съндърланд, руснакът е на мнение, че лондончани нямат шанс да спечелят трофей само с млади таланти.

"Нека да си го кажем направо: Венгер трябва да вземе класни и скъпи футболисти през януари, за да имаме какъвто и да е шанс да постигнем нещо. Всичките млади, евтини таланти са вече при нас, но това не е достатъчно. Трябват ни доказани играчи, които веднага да започнат да решават заплетените мачове", коментира руският плеймейкър след вчерашното поражение на "артилеристите".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

magnezi
24.11.2009 16:27

хахаахаха qutito1964 . Ако се пишеш фен на топчийте ще знаеш, кой е Аршавин най-добрия ви играч след Фабрето *party*

anton4o0
23.11.2009 23:19

Хаха сигурерн съм,че това никога не го е казвал Аршавин."Всичките млади евтини таланти са при нас" ей тва пак ако го е казал няма да игра повече за Арсенал.Винаги думите на футболистите се извъртат смао и само да стане интересно за четене.Ако е имало такива думи те са били сигурно Венгер трябва да вземе някой играч за да се завърши отбора.

gutito1964
22.11.2009 17:58

стига с тоя тоя скапаняк аршавин какъв е той че да дава акъл на венгер аршавин е едно обикновено руско гомно нищо не става от тоя некадърник

holliwood
22.11.2009 17:01

Еми прав е трябва им някои по класен футболист или по-възрастен който е опитен