Стърлинг със светкавична реакция за оставането си извън групата за мача със Сити

19:19
Стърлинг със светкавична реакция за оставането си извън групата за мача със Сити

От обкръжението на крилото на Челси Рахийм Стърлинг веднага реагираха, след като играчът беше оставен извън състава на Енцо Мареска за сблъсъка с Манчестър Сити от първия кръг на Премиър лийг. Представители на бившия английски национал изпратиха изявление до местните медии, в което изразиха изненадата си от решението на новия мениджър на лондончани да не разчита на 29-годишния футболист в днешния двубой.

“Рахийм Стърлинг има договор с Челси за следващите три години. Той се прибра в Англия 2 седмици по-рано, за да провежда индивидуални тренировки, и имаше позитивна предсезонна подготовка с новия треньор, с когото изгради добри работни взаимоотношения. Както винаги, той е отдаден на това да се представя на най-високо ниво за Челси и феновете, които уважава много.

Предвид участието му в официалната програма на клуба за мача, очакванията ни бяха, че Рахийм щеше да бъде включен в срещата от този уикенд по някакъв начин. Като негови представители, винаги сме имали позитивен диалог с Челси и уверения оттам относно бъдещето на Рахийм в клуба, така че гледаме напред към това да добием яснота за ситуацията. Дотогава ние ще продължаваме да подкрепяме желанието на Рахийм да започне новия сезон позитивно”, пише в публикуваното съобщение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация