Евра: Предлагам на ЕЙРЕ да преиграват мача на \"Плейстейшън\"!

12:29
Евра: Предлагам на ЕЙРЕ да преиграват мача на \"Плейстейшън\"!
Защитникът на Франция и Манчестър Юнайтед Патрис Евра заяви, че е готов да преиграва баража реванш с ЕЙРЕ..., но само на своя "Плейстейшън". Левият бек също така заяви, че всички, които обвиняват Тиери Анри, не разбират нищо от футбол и е по-добре да си замълчат.

"Във футбола постоянно се случват несправедливости. Тити (Анри) не е човекът, който сбърка в онази ситуация, така че оставете го на мира. Съдията направи грешка, обвинявайте него!", коментира Евра пред френското издание "Екип". 

Запитан за настроенията във родината му мачът да се преиграе, защитникът реагира гневно:

"Понякога си мисля, че това е желанието на някои политици, които не разбират нищо от футбол, но искат да покажат на обществото колко са честни всъщност. Същите тези ще са едни от първите, които ще дойдат в ЮАР и ще пият шампанско по време на нашите мачове. Колкото до ирландците, предлагам ви преиграване на моя "Плейстейшън"!"

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Craz1_K1ller
26.11.2009 23:01

Евра-копирача на Роналдо вече е много нахъсан *angry*

Cris_7
22.11.2009 14:40

хахаха тоя Евра ги нахрани яко *joking* *lol*

bacardy_breezer
22.11.2009 13:20

А Евра не е постъпил много интелигентно в тази ситуация.Анри може да не е виновен , но какво пък са виновни ирландците ,че да ги базика по този начин *wonder*

bisir
22.11.2009 12:50

тряяше да стане обратното например кийн да беше ударил с ръка и ейре да вкарат 2-ри гол *angry* *beer* да ги видим дали ще са такива наперени *lol*

dgk
22.11.2009 12:49

Ми прав е само дето това с Плейстейшъна е тъпо. На ирландците едва ли им е до такива базици *sick*