Рио Фърдинанд се впуснал в любовна авантюра с жена на банкер

10:28
Рио Фърдинанд се впуснал в любовна авантюра с жена на банкер
Контузеният защитник на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд се заплете в любовен триъгълник, достоен за холивудски сценарий, съобщават английските медии.

Според слуховете, бранителят се среща със съпругата на банкера Роджър Дженкинс – Диана, която е доста по-възрастна от него (на 52 години).

Фърдинанд се е запознал с въпросната дама съвсем случайно в нощно заведение, където бил със своя приятелка.

Флиртът обаче може да им навлече сериозни неприятности, защото според английските жълти издания Роджър Дженкинс е разбрал за влечението на двамата един към друг и вече е попитал адвоката си как да действа.

Разбира се, дамата и футболистът отричат любовната афера и отказват да коментират каквото и да било.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

darkspeed
22.11.2009 10:49

Толкова ли вече журналистите в Англия нямат работа, че да измислят такива глупости *lol* ..

RagnaroK
22.11.2009 10:42

""Роджър Дженкинс е разбрал за влечението на двамата един към друг и вече е попитал адвоката си как да действа."" хахаха *lol* Е кво тая путка да не е вързана за него бе или да е подписала споразумение че няма да се ебе с други мъже *joking* И кво ша съдят Рио сега че е ебал на някъв балък жена му *lol* Е то по тая логика аз трябва да съм изгнил по затвори Ми ебало и се е на жената Рио кво е виновен че путката иска да се ебе с него не с мъжа си хахаха Много съм циничен ама то като четеш такива неща на какво друго да те избие *thinking*