Шей Гивън дикиса Тошко Кючуков с 4 чифта ръкавици

09:53
Шей Гивън дикиса Тошко Кючуков с 4 чифта ръкавици
С нови четири чифта ръкавици, личен подарък от вратаря на Манчестър Сити Шей Гивън, се сдоби колегата му от Спортист Своге Тодор Кючуков, пише "Неделен Стандарт".

Стражът получил ценното оборудване от Мартин Петров, съотборник с ирландеца в състава на "гражданите". Марто и Тошко са първи приятели от времената, изкарани заедно в ЦСКА. Кючуков попитал на шега крилото на националния тим дали може да вземе "трофей" от Гивън. Петров обаче приел задачата напълно отговорно. Още по-сериозен се оказал Гивън, който с удоволствие дарил не чифт, а цели 4 от последния модел на "Пума".

Естествено, засега Кючуков пази ръкавиците като сувенир и ще не се е решил да пусне в употреба по терените на "А" група поне единия комплект.

Това не са единствените ценни екземпляри в колекцията на Тошко. Кумът му Димитър Бербатов го уреди с ръкавици "Адидас" на Едвин Ван дер Саар. Холандецът и Бербо са не само съотборници, но и добри приятели в Манчестър Юнайтед.

Иначе любимият вратар на Кючуков е Петър Шмайхел, друга легенда на "червените дяволи". Още от времената в ЦСКА Тошко купува моделите на "Ройш", носени от датския великан.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация