Агентът на Тодибо пристигна в Торино за преговори с Юве

11:24
Агентът на Тодибо пристигна в Торино за преговори с Юве

Агентът на Жан-Клер Тодибо вече е пристигнал в Италия, за да започне преговори за трансфера на неговия клиент в Ювентус. Според информация на "Калчомеркато" и "Скай Италия", мениджърът ще има среща в близките дни със спортния директор на торинци Кристиано Джунтоли, на която ще бъдат уточнени параметрите, при които клиентът му ще подпише с торинци.


От Ювентус се надяват, че преговорите ще бъдат финализирани колкото се може по-скоро, за да може да стартират и разговорите с клуба му Ница. Самият Тодибо също иска да премине в състава на "бианконерите", така че се очаква да няма особени проблеми при преговорите между двете страни.


Твърди се, че от Ница искат за този играч 37 млн. евро. От Ювентус обаче предпочитат да вземат Тодибо под наем с опция за откупуване, като френският клуб може да се съгласи и на подобен вариант, стига клаузата за откупуване да бъде задължителна.


24-годишният Тодибо премина в Ница след неуспешен престой в Барселона, където не успя да се наложи и на няколко пъти бе пращан под наем в Шалке 04, Бенфика и Ница. Във френския клуб той успя да възроди кариерата си и убеди да откупят правата му през 2021 г. за 8,5 млн. евро. С добрите си игри там той привлече вниманието на "бианконерите". Бранителят има 136 мача, 2 гола и 3 асистенции за клуба от Лазурния бряг.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация